Monday, March 25, 2013

Ruffles



 Nakon kraće pauze, vraćam se blogerskim vodama sa jednim specijalnim postom, proisteklim iz saradnje sa sajtom Dressestylist.com , o kom ste imali prilike da čujete što od mene, što i od drugih blogerki. Ono što bez dvoumljenja mogu pohvaliti, jeste kvalitet izrade haljina, u šta sam imala prilike da se do sada dva puta uverim. Moja topla preporuka za sve ljubitelje online kupovine. Karneri na ovoj haljini su možda i prvi karneri u mom ormaru, a koji su se ove godine vratili na velika vrata. Kao što možete videti, ponovo sam se poigrala sa svojom frizurom i ne mogu da ne spomenem profesionalce iz salona Hair Clinic koji fantastično rade svoj posao i u koje imam potpuno poverenje već godinama unazad. Čekam vaše utiske. Veliki pozdrav do sledećeg čitanja!

Finally, here I am with a spacial post resulted from the collaboration with Dressestylist.com online store. All I can say is the words of praise about this store, if I speak about quality, talking from my own experience. I decided for this navy blue, chiffon dress and I love it. Also, as you can see, I made some changes with my hairstyle. I'm waiting for your impressions. Greetings, until the next post!










 Haljina / Dress: Dressestylist.com
Cipele / Shoes: Aldo
Prsten / Ring: Avon

Tuesday, March 5, 2013

In the world of dreams


Ima dana kada su zvuci tišine sve što želite da čujete, na par dana se otuđite od spoljnog sveta i zborite samo sa sopstvenim mislima. A onda vas u svemu tome prekine onaj iritirajući zvuk alarma, zov obaveza i zov realnosti. Sanjiva i sa četkicom za zube u ruci, brzo biram šta ću obući i jurim na fakultet... I par sati kasnije nastanu meni do sada neke od omiljenih fotografija, sasvim neočekivano. Pomalo sanjive i potpuno realne. Do idućeg posta, veliki pozdrav!

There are days when all you want to hear is sound of silence, get few days of from the outside world and talk only with your own thoughts. And than, annoying alarm ring interrupts you with call of duty and call of reality. Dreamy, with a toothbrush in my mouth, I quickly choose what to wear and run off to college...And few hours later appear some of my favorite photos, totally unexpected. A little dreamy, but totally real.
Until the next post!














 Hvala mojoj sekici na fotkama! :***


Kožna jakna / Leather jacket: Mango
Farmerice / Jeans: Coton
Džemper / Sweater: Handmade by my mom (yarn bought at St. George)
Torba / Bag: David Jones
Čizme / Boots: Bata